Sängöverkast och kuddar

Överkast – mjuk lyx till sängen


Sovrummet är ett av hemmets viktigaste rum. Det är här dagen både börjar och slutar. Vi tillbringar mycket tid i just det här rummet – med det tydliga syftet att koppla av och ladda våra batterier. Just därför bör sovrummet vara inrett med tanke på att vi ska skämma bort oss till både kropp och själ så att vi kan uppnå en känsla av lugn och välbefinnande. En välbäddad säng med ett vackert överkast är behaglig att ligga i och en fröjd för ögat. Överkastet skapar en lugn atmosfär i sovrummet och pryder sängen på ett elegant sätt under dagen. Förutom de dekorativa egenskaperna bidrar överkastet också med extra värme och komfort under de kalla vintermånaderna. Alla överkast i kollektionen är designade med utgångspunkt från lång hållbarhet – både när det gäller kvalitet och design. Med en kombination av tidlösa mönster och färger förblir överkasten aktuella och lätta att kombinera med sängkläder och kuddar.

 

Värme och lugn med ett mjukt överkast


Med ett elegant överkast kan du snabbt och enkelt göra sovrummet snyggt och prydligt. Överkastet gör det möjligt att sätta en personlig prägel på sovrummet – och så kan det lätt bytas ut när du vill ha ett nytt uttryck. Ofta kan små detaljer bidra till att ändra stilen i rummet, och ett nytt överkast kan snabbt fräscha upp sovrummet. Mixa och matcha med kuddar i samma nyanser eller kontrastfärger och skapa din favoritstil med överkastet i centrum. På så sätt får du snabbt ett genomfört helhetsintryck i sovrummet och ett rum som avspeglar din personliga stil.

I kollektionen hittar du överkast i flera olika storlekar, så att både enkelsängen och dubbelsängen kan bli elegant påklädd. Gå på upptäcktsfärd och hitta din personliga favorit. Alla överkast är designade i eleganta färger som passar in i vilken inredningsstil som helst.

 

Tips för användning av överkast


Förutom att inreda sovrummet med kvalitetstextilier som tillgodoser både din komfort och personliga stil finns det naturligtvis också andra råd du bör följa om du vill skapa de bästa förutsättningarna för en behaglig sovrumsmiljö. Tänk på att vädra ditt sovrum varje dag – skaka kuddar och täcken så att det inte samlas damm i sängen. Lägg gärna överkastet över sängkläderna, men undvik att göra det innan madrass, täcken och kuddar har fått andas efter natten.