Dubbeltäcke

Kombinera med

Mjuka lakan

Kombinera med

Sängöverkast och kuddar

Kombinera med

Loungewear

Dubbeltäcke

Exklusiva sängkläder för ditt dubbeltäcke
Sovrummet är ett av hemmets viktigaste rum. Det är här vi kopplar av, laddar batterierna och återfår energin i en hektisk vardag. Vi tillbringar många timmar i sovrummet och det är därför viktigt att omge sig med textilier som kan utgöra en bas för en god natts sömn. I vår kollektion med sängkläder hittar du både sängkläder till enkeltäcket, dubbeltäcket och familjens yngsta i baby- och juniorstorlekar. Allt i klassisk design och vackra färgtoner som lugnar ögat och bidrar till att skapa en rofylld atmosfär i sovrummet.

 

Dubbeltäcke i tidlös design
Ett dubbeltäcke är idealiskt för dig och din partner – eller om du föredrar ett lite större täcke än ett enkeltäcke till en person. Våra preferenser är olika när det gäller god sömn, och det kan variera mycket vad vi fokuserar på när vi behöver nya textilier till sovrummet. Det är dock viktigt att välja täcke, sängkläder och lakan i den design och det material som passar dig och dina sömnvanor.

Oavsett om du behöver ett enkel- eller dubbeltäcke hittar du eleganta sängkläder i din smak i vårt härliga sortiment. Utforska kollektionen och se vårt breda sortiment av sängkläder i högsta kvalitet. Vi har tänkt igenom uttrycket och estetiken väldigt noga för att du ska kunna hitta den design som passar just din stil. Föredrar du ett helt enfärgat, strömlinjeformat uttryck eller väljer du hellre sängkläder med mönster och fina detaljer? Våra textilier är skapade i nära samarbete med kända och begåvade skandinaviska designer, arkitekter och vävare som delar vår passion.
Utforska det stora urvalet av sängkläder till dubbeltäcken och hitta din favorit bland eleganta klassiker från bland andra Arne Jacobsen, Kim Naver och Bent Georg Jensen. Vacker och mjuk design som ger dig de bästa förutsättningarna för en god natts sömn och gör sig bra i sovrummet.

Med ett påslakanset för dubbeltäcke från Georg Jensen Damask ingår det både påslakan och två örngott. Vävt i den härligaste tänkbara kvalitet för att ge dig optimal komfort när du sover.

 

Klassisk elegans eller geometrisk harmoni
Gillar du dämpade färger? Geometriska former? Eller ett mer klassiskt uttryck? I vår kollektion hittar du sängkläder till ditt dubbeltäcke i färger, mönster och design för alla smaker. Sortimentet erbjuder även påslakan till ditt dubbeltäcken i flera olika storlekar så att du kan hitta det som passar bäst. Alla våra produkter är vävda i högsta kvalitet med tidlöshet, hållbarhet och funktion i åtanke. Vardagslyx som varar i många år framöver – och glöm inte att komplettera dubbeltäcket med lakan och överkast av samma höga kvalitet.