Örngott

Örngott

ELEGANTA ÖRNGOTT FÖR DINA HUVUDKUDDAR


Sovrummet är ett av hemmets viktigaste rum och det är därför viktigt att vi här skapar en miljö där det är trevligt att vara. Detta rum måste utstråla lugn och avkoppling och på så sätt ge en härlig känsla av välbefinnande. Det är genom denna känsla vi återfår energin i en hektisk vardag och det är just därför vi måste prioritera god sömn och skapa lyxiga förutsättningar för denna form av välbefinnande.

Därför hittar du hos oss ett brett utbud av örngott i klassiska mönster och vackra färgtoner som lugnar ögat och skapar en avslappnad atmosfär i sovrummet.

 

ÖRNGOTT AV HÖG KVALITET OCH ESTETISK DESIGN


Alla behöver ett örngott – och gärna flera så att man regelbundet kan byta uttrycket i sovrummet. Det är dock väldigt olika vad vi tycker är viktigt när vi ska välja vad som hjälper oss att sova gott. Vissa fokuserar på materialet, andra på designen och ytterligare andra på färgen. Med örngott från Georg Jensen Damask hittar du dock alltid den perfekta kombinationen mellan hög kvalitet och estetisk design. Det finns därför alltid ett örngott som passar dig och dina sömnvanor.

Utforska vårt stora sortiment av örngott och upptäck vårt breda urval med textilier av högsta kvalitet. Alla örngott har skapats i nära samarbete med välkända, begåvade designer, arkitekter och vävare som delar vår passion. I alla våra produkter har vi noggrant tänkt igenom uttryck och estetik och vi erbjuder därför örngott som omfamnar naturens organiska former och den geometriska leken och samtidigt kommer i både neutrala nyanser och vackra dämpade färger.

Inget utstrålar njutning och vardagslyx som härliga sängkläder som bidrar till att ge dig en god natts sömn och skapar ett modernt uttryck i sovrummet. Hitta din favorit bland eleganta klassiker från bland andra Arne Jacobsen, Kim Naver och Bent Georg Jensen.

Låt dig omfamnas av den härliga kvaliteten, lägg försiktigt ditt huvud på det vackra mönstret och njut av den behagliga känslan.

 

GEOMETRISK HARMONI OCH LYXIG DESIGN


Oavsett om du föredrar naturliga nyanser eller dämpade färger, geometriska former eller organiska mönster, harmoniska upprepningar eller lyxig design hittar du det i vårt breda utbud av örngott. De är alla vävda i absolut högsta kvalitet och med tidlöshet, hållbarhet och funktionalitet i åtanke. Därför möts du av både klassiska mönster som bär på ett långt designarv och mer moderna, lekfulla uttryck.

Och avslutningsvis får du inte glömma att komplettera ditt örngott med påslakan och underlakan av samma höga kvalitet.