Sängkläder

Gå på upptäcktsfärd i en exklusiv kollektion av sängkläder och lakan, som ger en lyxig prägel och hjälper till med en skön nattsömn tack vare den enastående kvaliteten.
PERCALE till dubbeltäcke Hav
Lakan till dubbeltäcke och två örngott
Slutsåld
Vackert och mjuke sänglinne från Georg Jensen Damask fås till både vuxna, junior och baby och är ren och skär njutning för sinnena. Det ligger mycket tanke bakom både kvalitet, uttryck och estetik och du finner textilier med olika design och material, allt efter tycke och smak, allt från ett rustikt uttryck till hotellkänslan, allt vävt med ett blankare uttryck.

För en fulländad upplevelse rekommenderar vi att komplettera med lakan av samma höga kvalitet. Alla sängkläder är vävda av de bästa kvalitetsgarnerna som före vävning färgas för bästa färgäkthet. Därför behåller Georg Jensen Damasks sängkläder sin skönhet och elegans i åratal.

Som en särskild service kan du utan en merkostnad få specialsydda baby- och juniorsängkläder i de klassiska designerna från hela kollektionen, om du önskar samma design i sovrummet och barnrummet, eller vill ge bort en speciell gåva.