HÖGTIDER

Påsken

Påsken markerar vårens ankomst och är en speciell högtid som förknippas med många trevliga traditioner. Det är ett perfekt tillfälle att göra något extra av dukningen när familj och vänner samlas kring en brunch, en påsklunch eller en festmiddag. Duka med traditionella ljusa påskfärger och skapa ett personligt och stämningsfullt påskbord som bjuder in till timmar av trevligt umgänge med dina nära och kära.

EASTER Tea Towel 1959 Tea Towel Lightgreen 935X900px
PÅSK

Light Green

Handla här

Den ljusa och lätta färgen Light Green är verkligen ett vårtecken. Med sin ljusgröna nyans skapar den en vacker bakgrund för påskbordet och för in årstidens spirande känslor i hemmet. Den ljusgröna färgen skapar liv, och duken går bra att kombinera med textilier och påskdekorationer i både vitt, gult och andra klassiska påskfärger.
_Alt text

PÅSK

Duka med gult
_Alt_text

PÅSKEN

Presenter till värden

Vi vet att en vacker inslagning är en viktig del av upplevelsen kring att ge en present, och därför lägger vi alltid tid på att slå in dina presenter ordentligt.  

Inspiration till påsk

 

Upplev påskestilen med Christian Ravnbak och Rebekka Notkin. Mjuka textilier skapar en exklusiv och inspirerande påskatmosfär.
Låt dig inspireras av deras unika design och skapa en lyxig påskupplevelse hemma hos dig själv.

_Alt_text

INTERVJU

Christian Ravnbak

Blomsterkonstnären Christian Ravnbak har arbetat med blommor sedan han åkte till Frankrike som 16-åring och blev besatt av påskliljor och mimosa. Senare blev han anlitad för att dekorera kocken Frederik Bille Brahes restauranger med blommor, och därifrån utvecklades den 24-årige Ravnbaks arbete till att omfatta vackra bordsdekorationer med antika samlarobjekt och blommor med personliga minnen till restaurangöppningar, privata evenemang och middagar för prestigefyllda modehus.

_Alt_text

INTERVJU

Rebekka Notkin

När Rebekka Notkin utbildade sig till guldsmed för 25 år sedan fick hon en medalj för gott hantverk av drottning Margrethe. Detta var utgångspunkten för en lång och framgångsrik karriär som smyckesdesigner med eget varumärke, där Notkin ständigt har strävat efter att förbättra sina färdigheter. På senare tid har hon börjat utforska nya material för att förfina sitt hantverk.