_Alt text

PRESENTER TILL VÄRDEN

Gåvor som sprider glädje

Skäm bort värden eller värdinnan med en omtänksam gåva som kommer att sprida glädje i många år framöver.

935X900 174
PRESENTER TILL VÄRDEN

En kärleksfull tanke för någon som förtjänar det

Läs mer om vår presentinslagning

En värd- eller värdinnegåva är en trevlig och omtänksam gest som visar att du uppskattar inbjudan. Oavsett om det gäller en informell sammankomst eller helgens stora middagsbjudning är det en fin tanke att ta med en liten gåva som visar att du värdesätter gästfriheten och det arbete som har lagts ner.
_Alt text

Skäm bort värden

Med funktionell vardagslyx
_Alt_text

Vackert inslagna presenter

Markera livets stora milstolpar och speciella bemärkelsedagar med presenter som kan glädja mottagaren i många år framöver. Vi vet att en vacker inslagning är en viktig del av upplevelsen kring att ge en present, och därför lägger vi alltid tid på att slå in dina presenter ordentligt.

Presenter till värden

Vardagslyxig värdgåva
En värd- eller värdinnegåva är en trevlig och omtänksam gest som visar att du uppskattar inbjudan. Oavsett om det gäller en informell sammankomst eller helgens stora middagsbjudning är det en fin tanke att ta med en liten gåva som visar att du värdesätter gästfriheten och det arbete som har lagts ner. Värdinnegåvan är med andra ord en kärleksfull tanke till någon som förtjänar det.

 

Gåvan till värden eller värdinnan
I kollektionen från Georg Jensen Damask finns massor av möjligheter att hitta helt rätt gåva till värden eller värdinnan. Vi har sammanställt ett urval av produkter fulla av vardagslyx för hela hemmet, som säkert kommer att sprida glädje – och som är ett bra alternativ till en blomma. Visa din tacksamhet med lite härlig förnyelse till bostaden i den välkända damastkvaliteten. Gå till exempel på upptäcktsfärd i kollektionen av vackra diskhanddukar, läckra handdukar, snygga disktrasor eller eleganta servetter och skäm bort värdinnan med bra design som sprider glädje långt efter att gåvan har överlämnats. Och glöm inte att få värdinnegåvan vackert inpackad i vår specialdesignade och exklusiva presentförpackning.

 

Funktionell design till köket
Skäm bort värden eller värdinnan med funktionell vardagslyx till köket. Med dekorativa diskhanddukar, vackra kökshanddukar eller läckra disktrasor säger du tack med en present som sprider glädje – i både vått och torrt. En praktisk och elegant värdinnegåva som säkert blir uppskattad och underlättar arbetet i köket efter middagen när gästerna har gått hem. Mixa och matcha färgerna eller sätt ihop en gåva med både kökshandduk, diskhanddukar och disktrasa och ge bort ett komplett kökspaket nästa gång du ska ge en värdinnegåva.

 

Skäm bort värdinnan
De flesta uppskattar lite lyx till badrummet, och oavsett om du väljer läckra gästhanddukar, eleganta tvättlappar eller mjuka badhanddukar är du säker på att ge bort en värdinnegåva i allra härligaste kvalitet. Den mjuka frottén känns exklusiv och passar perfekt som lite välförtjänt lyx till värden eller värdinnan. Upptäck vårt urval av eleganta handdukar och hitta helt rätt färg till värdinnan. Läckra handdukar i 100 % bomull med optimala torkningsegenskaper och lång livslängd är utan tvekan ett mjukt paket som uppskattas av mottagaren.

 

Värdinnegåva till bordet
Värdinnegåvan kan med fördel bestå av lite elegant förnyelse till dukningen. Satsa på snygga bordstabletter till värden eller värdinnan som förtjänar lite bra design på bordet till vardags. Eller välj en uppsättning vackra servetter i linne eller bomull, så att dukningen lätt och snabbt kan piffas upp – till frukosten eller helgens stora middag. Vår kollektion med bordslinne finns i ett brett utbud av färger och uttryck och några av våra mest populära mönster finns på bordstabletter så att bordet inte alltid behöver täckas med en duk. Skäm bort värdinnan med design som kan piffa upp både julbordet, påskbordet eller vardagsbordet på ett ögonblick. Design till bordet är alltid en bra presentidé, som tack för värdens eller värdinnans ansträngningar – och glöm inte att de fina disktrasorna i linne och bomull också passar utmärkt som servetter.