Nattkläder för barn

Nattkläder för barn

Mjuka och lyxiga nattkläder


Både pyjamas, shorts och skjortklänningar är bekväma nattkläder för barn i alla åldrar. Bomullen är av bästa kvalitet, och den är både lätt och andningsbar. De olika percaleplaggen är vävda av 100 % ekologisk bomull. Den damastvävda pyjamasen har ett snyggt och klassiskt Facet-mönster.

Alla plagg i kollektionen har snygga och eleganta detaljer som passpoal i bomull, invändiga franska sömmar och tygklädda knappar.

Våra vävda plagg för barn står för kvalitet, omsorg och välbefinnande som kan gå i arv från barn till barn och därmed få ett långt liv.

 

En speciell barnlogo


Alla nattkläder för barn har vår speciella barnlogo broderad på bröstet. Barnlogon är en del av vår ikoniska logo som ritades i början av 1920-talet och består av två vävarfåglar som sitter vid boet, som en symbol för det unga paret som slår ihop sina bon och skapar ett tryggt hem för sin familj. Hjärtat på logotypen symboliserar barnet som vi har byggt kollektionen kring.

 

Ge en gåva som håller länge


Nattkläderna i vår loungewear-kollektion är en härlig och personlig födelsedagspresent eller julklapp som barnet kan njuta av länge – och som sedan kan gå i arv bland barnen i familjen.