Loungewear

NYHET

Loungewear från Forest-kollektionen

Loungewear

Nattkläder för dam och barn
Vi har en pyjamas, en skjortklänning och shorts för både dam och barn och för bebisar finns det i kollektionen en pyjamasheldräkt med praktisk knäppning längs benen. Loungewear-plaggen är vävda av 100 % bomull i en ekologisk percale-väv samt i det damastvävda Facet-mönstret – ett av våra populäraste mönster till sängen.

 

Mjukt och andningsbart
Använd våra loungewear-plagg dagar då du vill klä dig avslappnat och bekvämt hemma men samtidigt vill känna dig elegant, eller använd plaggen som mjuka nattkläder som är sköna för både vuxna och barn att sova i. Bomullskvaliteten är både lätt och andningsbar och därför idealisk att sova i.

 

Kimonos och badrockar
Våra kimonos och badrockar är perfekta efter badet eller bara som snygga och lediga kläder under helgen för både vuxna och barn. Både våra linnekimonos och badrockar i bomullsfrotté passar utmärkt till stranden efter ett dopp i havet. De är vävda av mjuka naturmaterial som både är bekväma och har ett elegant utseende.

 

Vacker och personlig gåva
En pyjamas, ett nattlinne, en vacker kimono eller en mjuk morgonrock är en personlig och lyxig gåva som mottagaren kommer att ha glädje av länge. Loungewear är en fin gåva till både barn och vuxna – som passar för alla tillfällen.