_Alt text

SPRID GLÄDJE

Presenter för alla tillfällen

Utforska vårt breda utbud av vackra presentidéer som kommer att sprida glädje i många år framöver. Behöver du den perfekta presenten till födelsedagsbarnet? Brudparet? Ungdomarna som ska flytta hemifrån? Eller bara till någon av årets många högtider och evenemang som kräver en särskild markering, till exempel mors dag och fars dag? Vi har gott om presentidéer för dig som gärna vill skämma bort andra med dansk design som håller år efter år.

_Alt_text

TILL MAMMAM MED KÄNSLA FÖR DETALJER

Presenten till henne

Gör något speciellt av gåvan till mors dag. Denna dag är njutning och omtanke mittpunkten, precis som det självklart måste vara en gåva som gläder och håller länge.

MAMMAS DAG

En speciell gåva




_Alt_text

FÖR DEN KVALITETSMEDVETEN PAPPAN

Presenten till honom

Överraska med en noggrant utvald present på fars dag. Denna dag är njutning och omtanke mittpunkten, precis som det självklart måste vara en gåva som gläder och håller länge.

FARS DAG

En speciell gåva




_Alt_text

EN MINNESVÄRD DAG

Bröllopsgåvor

Gläd brudparet med en exklusiv gåva på deras stora dag. En unik gåva, som under många år kommer att väcka vackra minne och bli en del av brudparets egen historia, när den används.

BRÖLLOP

En speciell gåva




_Alt_text

GÅVOR SOM SPRIDER GLÄDJE

Presenter till värden

Skäm bort värden eller värdinnan med en omtänksam gåva som kommer att sprida glädje i många år framöver.

KOMPOSITA PRESENTIDÉER

Presentpaket




_Alt_text

EN BRA START PÅ LIVET

Baby- och dopgåvor

Låt barnen få känna glädjen av kvalitet från att de är små. Både baby och junior kommer att njuta av att skämmas bort av de mjukaste textilierna, snygga mönster och lugnande färger.

BABY- OCH DOPGÅVOR

Presenter till barn




_Alt_text

Vackert inslagna presenter

Markera livets stora milstolpar och speciella bemärkelsedagar med presenter som kan glädja mottagaren i många år framöver. Vi vet att en vacker inslagning är en viktig del av upplevelsen kring att ge en present, och därför lägger vi alltid tid på att slå in dina presenter ordentligt.