_Alt text

PRESENTIDÉER

Mjuka presenter till alla

Letar du efter en speciell present utan att riktigt veta vad du vill ge? Hos Georg Jensen Damask hittar du mjuka textilier och kompromisslös design. Sängkläder, handdukar, kökshanddukar, dukar, servetter och nattkläder till dem du bryr dig om.

_Alt_text

Presentidéer

Presenter till värden

Traditionen är gammal, men effekten är stor. Visa de som bjuder in till middag och fest att du uppskattar deras inbjudan. En förkläde, en kökshandduk eller en servettuppsättning är bra alternativ till den traditionella buketten.

PRESENTER TIL VÂRDEN

En kärleksfull tanke
_Alt_text

Presentidéer

Presenter till födelsedagen

Vad ger man födelsedagsbarnet som har allt? Mjuka frottéhanddukar, en kvalitativ kökshandduk eller en duk med ikoniskt mönster? Hitta presenter till honom och henne som fyller år här.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

En speciell present
_Alt_text

Presentidéer

Presenter till brudparet

Det är så vackert att följas åt och minst lika vackert att bygga ett hem. Hitta dukar, handdukar och sängkläder till brudparet som uppskattar ikonisk design och tidlösa textilier.
_Alt_text

Vackert inslagna presenter

Georg Jensen Damask är mjuka vardagsgåvor vävda av de bästa materialen, och oavsett om du köper kökshanddukar till din bror, pyjamas till din mor eller handdukar till den du håller av, så paketerar vi gåvan snyggt. Kom bara ihåg att bocka i rutan när du kollar ut dina varor.

Gåvor

Födelsedag, bröllop och dop. Julen och andra högtider. Ellen när mottagaren minst anar det.

Det finns ett hav av möjligheter i kollektionen från Georg Jensen Damask, som med sin höga nivå och genomförda kvalitet är mer än lämpade som gåvor. Från den lilla utsökta överraskningen till den exklusiva presenten. För att hjälpa dig lite på vägen kan du här hitta presentförslag i olika priskategorier så att det stämmer bättre med presentbudgeten och anledningen.

Till nöjet med att ge bort gåvor hör inte enbart förväntningens glädje utan även själva paketeringen. Du kan naturligtvis välja att få din present vackert inpackad i vår specialdesignade presentinslagning, som utstrålar exklusivitet.