_Alt text

PRESENTIDÉER

En minnesvärd dag

Det är så vackert att följas åt och minst lika vackert att bygga ett hem. Hitta dukar, handdukar och sängkläder till brudparet som uppskattar ikonisk design och tidlösa textilier.
Gavesider29
BRÔLLOPSGÅVOR

Förskäm med Damask

Shop här

Under flera hundra år har dukar och andra vävda textilier varit populära bröllopsgåvor. Ska du gå på bröllop i år är dukar, sängkläder och handdukar ett bra presentval till brudparet.
_Alt text

_Alt_text

Vackert inslagna presenter

Georg Jensen Damask är mjuka vardagsgåvor vävda av de bästa materialen, och oavsett om du köper kökshanddukar till din bror, pyjamas till din mor eller handdukar till den du håller av, så paketerar vi gåvan snyggt. Kom bara ihåg att bocka i rutan när du kollar ut dina varor.

Bröllopsgåvor

Det ligger mycket tanke, känsla och inte minst symbolvärde i en bröllopsgåva. Bli inspireras till att hitta den helt rätta bröllopspresenten till brudparet bland hemtextilier designade av ikoniska danska namn, både dåtidens röster och nutidens moderna designers. Varje gåva från Georg Jensen Damask är kvintessensen av kvalitet och sublimt hantverk, förfinat genom århundraden av ett av Danmarks äldsta designföretag.

Till nöjet med att ge bort gåvor hör inte enbart förväntningens glädje utan även själva paketeringen. Bröllopspresenten får gärna se elegant ut på presentbordet. Du kan därför välja att få din adventsgåva vackert inpackad i vår specialdesignade presentinslagning, som utstrålar exklusivitet.