Vuxna

Kombinera med

Sängkläder

Vuxna

Lyxiga nattkläder
Våra nattkläder är klassiker i ny tappning. Pyjamasen, skjortklänningen och shortsen i percalekvalitet är vävda av ekologisk bomull medan vår Facet-pyjamas är damastvävd av 100 % bomull. Dessa båda typer av bomull är av högsta kvalitet och är både lätt och andningsbar. Därför är både pyjamasen, shortsen och skjortklänningen sköna att sova i.

 

Klassiska kimonos
Våra kimonos har en enkel och elegant design vars kvalitet gör dem till en lyxig investering som håller i många år. Linnekimonon är en klassiker i kollektionen, och med sitt enkla snitt och sin härliga tunga linnekvalitet ger den en känsla av välbefinnande. Vår kimono i våffelvävd bomull är också en klassisk kimono i enkel design som skapar välbefinnande på morgonen, efter badet och på resan.

 

Badrockar i mjuk frotté
Efter badet känns det lyxigt att ta på sig en av våra mjuka frottébadrockar av 100 % ekologisk bomull. De finns i två utföranden – en med stor och mysig huva och en utan. Båda badrockarna värmer och omsluter kroppen när det är kallt på morgonen, efter bad eller dusch eller på stranden. Badrockarna är också perfekta för vinterbad. Den har kantband i bomull på innersömmarna – en exklusiv detalj som skapar extra komfort.