Välj språk
Kökshanddukar
Produkter
Designers
Teman

Kökshanddukar

Skapa en vacker enhet i ditt kök med kökshanddukar, som harmonierar med dina disktrasor och samtidigt ger en skön lyxig känsla, när du arbetar i köket.

Kökshanddukar från Georg Jensen Damask är ytterst behagliga. De är av samma höga kvalitet som disktrasorna i sortimentet och erbjuder en fantastisk torkförmåga och färgäkthet så att de är lika vackra tvätt efter tvätt. Kökshanddukarna har samma storlek som disktrasorna så de inte tar mer plats än nödvändigt i kökslandskapet.

Georg Jensen Damasks kökshanddukar och disktrasor kompletterar varandra vackert.
Skapt att hänga sida vid sida, med olika funktioner men samma ursprung i dansk designtradition och en omsorgsfull designprocess som strävar efter stor funktionalitet och ett klassiskt uttryck, där kvaliteten framhävs i varje liten detalj.  

GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os