Kökstillbehör

Kökstillbehör från Georg Jensen Damask är skapade efter samma starka princip som resten av sortimentet: en kombination av funktionalitet, bra hantverk och naturliga kvalitetsmaterial. Designen är enkel och klassisk precis som resten av kollektionen. Våra kökstillbehör är designade för att passa våra övriga textilier till köket.

Kombinera kökstillbehören med diskhanddukar, kökshanddukar och disktrasor – och skapa din egen personliga stil.

 

Vävd i de bästa materialen
Våra kökstillbehör är vävda i naturmaterial som linne och bomull i hög kvalitet. Textilierna håller sig därför vackra i många år – tvätt efter tvätt.

De flesta av oss tillbringar mycket tid i köket varje dag. Förkläden, grytlappar och andra läckra kökstillbehör skapar en trevlig atmosfär i rummet. Textilierna tillför en mjukhet till köket som ofta är tillverkat av hårda material som trä, sten, mässing och stål. Kontrasten mellan materialen skapar ett vackert uttryck.

 

En present som varar länge
Fina kökstillbehör är en bra presentidé till någon som uppskattar kvalitet och design – och som gillar att tillbringa tid i köket. Presenten kommer att glädja mottagaren i många år framöver.

Vår kollektion av kökstillbehör är skapad av vårt eget designteam som fokuserar på att designa inredningar för hemmet, vilket bidrar till att skapa inramningen till ett fint hem.