• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
KIMONO Slate
Håll musen över bilden för att zooma
KIMONO Slate
KIMONO Slate
KIMONO Slate

KIMONO Slate

SEK 1 090,00


   I lager
Kvantitet
Exklusiv mörkgrå våffelvävd kimono i egyptisk bomull av bästa kvalitet, som ger en särskild känsla av välbefinnande och lyx. Med sitt enkla klassiska snitt passar kimonon både män och kvinnor.

I den vackra gråsvarta skifferfärgen är den lätta, våffelvävda kimonon ett raffinerat bud på en tidlös morgonrock, som inte tar mycket plats i resväskan. Läcker, lätt och perfekt för långsamma dagar.

Kimonon designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Den våffelvävda kimonon är en klassiker i kollektionen och finns också i en variant med ett lätt foder av mjuk frotté, som värmer och ökar komforten ytterligare.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.