Baby- och juniorsängkläder

Baby- och juniorsängkläder

Från helt enkla mönster med rötter i designhistorien till äventyrliga universum. Allt i milda och lugnande färgtoner, som är bra att omge barnen med de första åren, där deras värld är full av sinnesintryck.

Det ligger mycket tanke bakom både kvalitet, uttryck och estetik när det gäller textilier till de små, och barnkollektionen med handdukar och bäddset har lång hållbarhet i både design och kvalitet. Så när familjens minsta växer ifrån de mjuka textilierna kan de gå i arv till den nästa i raden.

Med Georg Jensen Damasks kollektion till Baby och Junior kan du skämma bort de minsta med exklusiv kvalitet och mjuka textilier några av de stunder när det är särskilt skönt med lite lyx. Efter morgon- eller kvällsbadet. När de ska sova. I vardagen. På semestern.

De sköna badhanddukarna med huva är i samma utsökta kvalitet som övriga handdukar i sortimentet och sveper in de små i mjukhet och värme. De mjuka bäddseten till Baby och Junior från Georg Jensen Damask skämmer bort sinnena och hjälper till med en skön nattsömn. För en fulländad upplevelse rekommenderas det att komplettera med lakan av samma höga kvalitet.

Som en särskild service kan du utan en merkostnad få specialsydda baby- och juniorbäddset i de klassiska designerna från hela vår kollektion av bäddset, om du önskar samma design i sovrummet och barnrummet, eller vill ge bort en speciell gåva.

Både de specialsydda lösningarna och hela Georg Jensen Damasks kollektion av textilier till Baby och Junior är idealiska som dopgåva eller till namngivningsfesten, i födelsedagspresent och julklapp, när barn, barnbarn och barnbarnsbarn ska skämmas bort med dansk design av högsta kvalitet.