Gästhanddukar

Kombinera med

Badhanddukar

Kombinera med

Handdukar

Gästhanddukar

Lyx för dina gäster


Snygga gästhanddukar är vackra inslag i inredningen och en särskild gest för dina gäster. Mjuka gästhanddukar i badrummet visar på omtanke och känsla för detaljer. Och som gäst njuter man av att torka sina händer på härliga frottéhanddukar som är avsedda för just dig som gäst. En gästhandduk är ett elegant komplement till inredningen som samtidigt erbjuder dina gäster helt unik lyx. Den mjuka frottén känns härlig mot huden och har även utmärkta torkningsegenskaper som bara blir bättre med tiden. Egenskaper som dina gäster med all säkerhet kommer att uppskatta när de kommer på besök. Skäm bort dina gäster med bomullsfrotté av högsta kvalitet nästa gång de är bjudna på middag. Eller unna dig själv lite extra lyx som sprider glädje för hela familjen i vardagen. Vackra gästhanddukar är dessutom en fin presentidé -– till exempel som ett alternativ till blommor nästa gång du behöver en present till värden eller värdinnan. Eller som en omtänksam gåva på mors eller fars dag. Alla gästhanddukarna har ett diskret och tidlöst uttryck, vilket gör att de lätt kan matchas med badrummets övriga handdukar, badhanddukar, tvättlappar och badrumsmattor.

 

Mixa och matcha


Gästhanddukarna i kollektionen finns i många olika färger och kan snabbt anpassas till din personliga stil. Det breda utbudet av färger gör det exempelvis lätt att matcha handdukarna med inredningen i resten av hemmet. Skapa en röd tråd genom hela bostaden eller mixa och matcha de olika färgerna tills du hittar din favoritkombination. Känner du för att ändra uttrycket i ditt badrum är gästhanddukarna något som är bra att börja med. Och det är ofta i de små förändringarna som skillnaden ligger. Fokus på detaljer bidrar till att skapa en hemtrevlig atmosfär och en inbjudande stämning i badrummet. Gästhanddukarna är dessutom lätta att byta ut efter humör och stil – en mindre förändring som dock ofta påverkar det intryck man får av badrummet väldigt mycket.

Ett litet tips: Som ett alternativ till handdukskroken kan du rulla ihop gästhanddukarna och lägga dem prydligt i en korg eller på en hylla. Som en liten extra vardagslyx och omtanke som för tankarna till spa och wellness.

 

Frotté i köket


Har du tänkt på att gästhanddukar inte bara behöver användas i badrummet? De gör sig också väldigt bra i köket som ett komplement till diskhandduken. Gästhanddukarna förträffliga torkningsförmåga och praktiska storlek gör dem perfekta för alla göromål i köket där man precis som i badrummet behöver textilier av hög kvalitet. Du kan med fördel mixa och matcha kollektionens diskhanddukar, kökshanddukar och trasor för att skapa en fin röd tråd i kökets design. En detalj som utstrålar kvalitet och harmoni.

 

Tvätt och skötsel


Vi rekommenderar alltid att du lägger dina frottéhanddukar i blöt i kallt vatten i en timme innan du använder dem för första gången. Efter blötläggning tvättas handdukarna vid 60°C. På detta sätt får du den bästa absorptionsförmågan redan från början och processen bidrar också till att trådarna hakar i varandra, vilket minimerar risken för att de dras ut. Vi avråder dessutom alltid från att använda sköljmedel när du tvättar frotté. Sköljmedels bildar en hinna runt fibrerna, vilket medför att torkförmågan reduceras.