Badhanddukar

NYHET

Noble Botanics

Kombinera med

Handdukar

Kombinera med

Tvättlappar

Kombinera med

Badrumsmatta

Badhanddukar

Känslan av frotté
I kollektionen hittar du ett stort utbud badhanddukar – alla i tidlösa färger som lätt kan kombineras hur man vill. Alla badhanddukar är vävda i 100 % egyptisk bomullsfrotté som garanterar enastående torkningsegenskaper och en avslappnad spastämning i badrummet. Upplev känslan av äkta vardagslyx. En stor, varm badhandduk är värd sin vikt i guld under kalla och mörka vinter dagar då det behövs lite extra vård och mjukhet i mötet med en ny dag. Och de bästa handdukarna är just de som omsluter hela kroppen och absorberar vatten snabbt. Våra badhanddukar är vävda av 100 % dubbeltvinnat, kammat bomullsgarn som ger fina torkningsegenskaper och erbjuder mjuk lyx från den tidiga morgonstunden. En älskad badrumsklassiker som är tidlös både när det gäller design och hållbarhet – och som enkelt kan matchas med kollektionens övriga handdukar, gästhanddukar, och badrumsmattor.

 

Skapa spastämning hemma hos dig
Den speciella känslan av välbefinnande man får efter en spavistelse är helt unik. Spaets starka fokus på avslappning och lyx framkallar en särskild rofylldhet som kan vara svår att hitta i en hektisk vardag. Med lyxiga badhanddukar i mjuk frotté kan spakänslan snabbt återskapas hemma hos dig. Det är ofta de små detaljerna som är viktigast när badrummet ska förvandlas till en wellnessoas. Alla våra badhanddukar kommer i den finaste frottékvalitet och är mjuka och behagliga mot huden. Den mjuka frottén gör det till en fröjd att torka sig efter bad, dusch eller när man har tvättat händerna. Men handdukarnas syfte behöver inte bara vara praktiska. De kan faktiskt i själva verket rullas ihop och staplas på en hylla så att de får plats i rampljuset och omsluter badrummet med en äkta spastämning. Den hoprullade badhanddukarna för inte bara tankarna till en lyxig spavistelse utan de blir samtidigt en dekorativ del av inredningen. Låt badhanddukarna utgöra ett lyxigt inslag på ditt badrum.

 

Fokus på välbefinnande
Mjuka frottéhanddukar är en välförtjänt lyx i vardagen och våra härliga badhanddukar är inget undantag. En raffinerad klassiker och oumbärlig lyx i vardagen då man verkligen borde skämma bort sig själv lite. Våra badhanddukar kommer i storlek 70x140 cm – en storlek som gör dem härliga att svepa in sig i efter badet eller duschen men också att ta med till stranden, poolen eller på picknick. Badhanddukar är också en perfekt present till henne eller honom som uppskattar god design till badrummet. Skäm bort någon du tycker om med den mjukaste vardagslyx som kommer att sprida glädje i många år framöver.

 

Tvätt och skötsel
Vill du få ut så mycket som möjligt av dina badhanddukar rekommenderar vi att du börjar med att lägga dem i blöt i kallt vatten i ungefär en timme innan du tvättar dem första gången. Sedan tvättar du handdukarna i 60°C. På så sätt ser du till att dina handdukar får bästa torkförmåga redan från början. Denna process får också öglorna att låsa ihop sig, vilket minimerar risken för att de dras ut. Vi avråder dessutom alltid från att använda sköljmedel när du tvättar dina handdukar. Sköljmedel lägger en hinna runt fibrerna, vilket bidrar till torkförmågan försämras.