Alla handdukar

NYHET

Baby handdukar

Utforska också

Noble Botanics

Utforska alla

Badhanddukar

Utforska alla

Tvättlappar

Utforska alla

Badrumsmatta

Alla handdukar

Handdukar för hela familjen

Våra härliga frottéhanddukar finns i en rad tidlösa färger som du enkelt kan mixa och matcha tills du hittar din favoritkombination. Utforska vårt breda utbud och känn glädjen av en handduk som kombinerar funktionalitet, kvalitet och utmärkt design.Handdukar i olika färger och design gör att du kan inreda badrummet i linje med resten av hemmet eller markera årstidsväxlingarna med mörka eller ljusa nyanser. Den kända damastkvaliteten ger speciella torkningsegenskaper som håller för dagligt bruk av hela familjen. Kollektionens breda urval gör det möjligt att mixa och matcha handdukar kors och tvärs eller välja ett enhetligt alternativ med alla i samma färg – oavsett vilken stil du väljer får du handdukar som kombinerar estetik och funktionalitet. Skäm bort hela familjen med mjuka och tjocka handdukar som bara blir bättre med tiden.

 

Förnyelse för badrummet

Vi tillbringar mycket tid i badrummet varje dag. Det är ofta här dagen både börjar och slutar. Det är därför viktigt att badrummet är både funktionellt och behagligt att vara i. Lyckligtvis behöver man inte göra någon helrenovering för att förändra känslan i badrummet. Ibland kan små justeringar vara tillräckligt för att ändra helhetsbilden. Och i detta sammanhang är badrummets lösa element ett bra ställe att börja på. De flesta har handdukar hängande framme och ett snabbt byte av dessa kan enkelt piffa upp hela rummet. Välj exempelvis handdukar i gröna, bruna och blå nyanser om du vill bjuda in naturen och skapa en lugnande wellnessoas. Om du däremot gillar pasteller kan du välja en nedtonad rosa eller blågrå färg. Oavsett vad du föredrar just nu kan du alltid byta ut handdukarna igen när du tycker att badrummet behöver ett lyft. Tänk på att växter, ljus och blommor skapar liv och balans i badrummet.

Ge dig själv tid i badrummet och låt spastämningen breda ut sig. Vår kollektion med härliga textilier till badrummet omfamnar dig och ger dig en känsla av välbefinnande – och kan dessutom lätt matchas med kollektionens övriga badhanddukar, gästhanddukar, tvättlappar och badmattor.

 

Handdukens syfte

En handduks viktigaste uppgift är först och främst att suga upp det vatten man har på sig efter att ha badat, duschat eller tvättat håret. Och de bästa handdukarna är de som lyckas absorbera vattnet snabbt istället för att bara flytta runt det på kroppen. Våra härliga badhanddukar av frotté med goda torkningsegenskaper är vardagslyx som bara blir bättre med tiden. Den egyptiska bomullen ger dig en mjuk effekt som håller i många år. Och förutom de praktiska egenskaperna är handdukarna förstås också framtagna i tidlösa färger som ger badrummet stil – år efter år.

 

Tvätt och skötsel

Alla våra frottéhanddukar kännetecknas av unika torkningsegenskaper som bara blir bättre ju mer de används. Vill du ta hand om dina handdukar extra väl rekommenderar vi att du lägger dem i blöt i kallt vatten i en timme innan de tvättas för första gången. Efter blötläggningen tvättas handdukarna i 60 grader. Därmed får du de bästa torkningsegenskaperna redan från början och processen bidrar också till att trådarna låser sig, vilket minimerar risken för att de dras ut. Undvik dock att använda sköljmedel när du tvättar dina handdukar då sköljmedlet bildar en hinna runt fibrerna, vilket gör att torkförmågan försämras.