• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
TRIPP sängekläder Dusty Lavender
Håll musen över bilden för att zooma
TRIPP sängekläder Dusty Lavender
TRIPP sängekläder Dusty Lavender
TRIPP sängekläder Dusty Lavender

TRIPP sängekläder Dusty Lavender

SEK 1 560,00   I lager
Kvantitet
Design: Bent Georg Jensen

Klassiskt och samtidigt modernt bäddset i en underbar lavendelfärg. Designen är i all sin enkelhet ren, vacker och harmonisk, vilket är perfekta egenskaper i sovrummet där upprepningar och ritualer bidrar till att skapa trygghet och lugn.

I Dusty Lavender är bäddsetets dämpade lila färgton som en mjuk omfamning som för tankarna till böljande franska lavendelfält. Färgen är otroligt vacker med en feminin touch som skapar en lätt och somrig atmosfär i sovrummet. Med extra örngott i några av TRIPP kollektionens övriga färger kan du skapa en känsla av exklusivt hotell.

Designen har skapats av vävaren och textilingenjören Bent Georg Jensen som under många år förutom att vara frontfigur för Georg Jensen Damask var en drivande kraft i designutvecklingen. Det geometriska mönstret är utformat som en trappa som upprepas och endast bryts av en vertikal linje, och TRIPP designen är med sin simpla elegans en klassiker i damastkollektionen.

TRIPP bäddset finns i flera klassiska färger och inte minst till baby och junior i Dusty Lavender.
Ett lakan från Georg Jensen Damask i en solid kanvasväv fulländar intrycket.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.