• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
TRIPP  baby- och juniorsängkläder Dusty Lavender
Håll musen över bilden för att zooma
TRIPP  baby- och juniorsängkläder Dusty Lavender
TRIPP  baby- och juniorsängkläder Dusty Lavender
TRIPP  baby- och juniorsängkläder Dusty Lavender

TRIPP baby- och juniorsängkläder Dusty Lavender

SEK 680,00


   I lager
Kvantitet
Design: Bent Georg Jensen

Klassiskt och samtidigt modernt baby- och juniorbäddset i en underbar lavendelfärg. Designen är i all sin enkelhet ren, vacker och harmonisk, vilket är perfekta egenskaper i barnrummet där upprepningar och ritualer bidrar till att skapa trygghet och lugn.

I Dusty Lavender är bäddsetets dämpade lila färgton som en mjuk omfamning, som för tankarna till böljande franska lavendelfält. Ren lyx som skapar en lätt och somrig atmosfär i barnrummet med sin lysande vackra lavendelfärg, som framhävs i den grafiska designen. Ett lakan från Georg Jensen Damask i en solid kanvasväv fulländar intrycket.

Designen har skapats av vävaren och textilingenjören Bent Georg Jensen som under många år förutom att vara frontfigur för Georg Jensen Damask var en drivande kraft i designutvecklingen. Det geometriska mönstret är utformat som en trappa som upprepas och endast bryts av en vertikal linje, och TRIPP designen är med sin simpla elegans en klassiker i damastkollektionen.

TRIPP designen finns även till vuxna.Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.