• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Anmäl dig till kundklubben och vinn exklusiva premier

Som medlem av kundklubben mottar du våra nyhetsmeddelanden, där vi uppdaterar dig om lanseringar av nya designer, evenemang, lagerutförsäljningar och andra bra erbjudanden från din lokala Georg Jensen Damask-butik.

Bland alla kundklubbsmedlemmar drar vi den 5 november 2019 lott om två set sängkläder efter eget val, till ett värde av SEK 3 900

Vinnaren kontaktas direkt och offentliggörs på www.georgjensen-damask.se

Vi vidarebefordrar aldrig kontaktinformation till andra - och du kan när som helst avanmäla dig antingen här på sidan eller via en länk i nyhetsmeddelandet.


Navn
*
Email
*
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.