• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
STILL LIFE  bordslöpare Grey Blue
Håll musen över bilden för att zooma
STILL LIFE  bordslöpare Grey Blue
STILL LIFE  bordslöpare Grey Blue

STILL LIFE bordslöpare Grey Blue

Förut SEK 600,00
SEK 480,00
Spara SEK 120,00


   I lager
Kvantitet
20%
En enkel och elegant bordslöpare med känsla för detaljer och vacker gråblå färgton. Bordslöparen bidrar med en dekorativ, stram komponerad estetik som ger plats för och hyllar livet runt bordet, oavsett om den används mitt på bordet eller för en informell dukning tvärs över bordet.

Med sin eleganta gråblå färg för STILL LIFE bordslöparen tankarna till världsrummets och världshavens oändlighet. Färgen har en inneboende lätthet och skapar ett harmoniskt uttryck som tillsammans med designen gör bordslöparen till ett tidlöst element i dukningen, som kan utgöra grunden för så väl en diskret dukning som en mer lekfull dekoration med olika vilda gräs och trädgårdens blommor.

Bakom designen står Cecilie Manz som har gjort ett stort avtryck i dansk designtradition genom förenklingar. Med STILL LIFE designen har hon med referens till målarkonstens stilleben skapat ett strikt geometriskt mönster med rum av horisontella och vertikala linjer som upprepar sig. Ursprungligen blev designen väckt till liv som duk, med en mönsterrapport över flera meter, medan bordslöparen är vävd med en noga utvald del av mönstret och samma unika signatur. Matchande tygservetter fulländar dukningen.

STILL LIFE designen finns även som duk och bordstablett. Kollektionen bjuder dessutom på RAIN diskhanddukar designade av Cecilie Manz.
Visa mer
Visa mindre
Se även
STILL LIFE damastduk  Grey Blue
STILL LIFE damastduk Grey Blue Förut SEK 1 640,00
SEK 1 312,00
Info/köp
Vi rekommenderar
KIMONO Slate
KIMONO Slate Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
KIMONO White
KIMONO White Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue Förut SEK 1 100,00
SEK 880,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os