• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Standardlakan Storlek 260 x 260 cm
Håll musen över bilden för att zooma
Standardlakan Storlek 260 x 260 cm
Standardlakan Storlek 260 x 260 cm

Standardlakan Storlek 260 x 260 cm

SEK 900,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensen Damask

Exklusivt vitt lakan till dubbelsängen, i 100 % kanvasvävd egyptisk bomull. Mjuk och bekväm vardagslyx som bidrar till en god nattsömn samtidigt som det ser elegant ut i sovrummet eftersom det alltid ligger snyggt på sängen.

Kvalitet och funktionalitet har varit kärnvärden för Georg Jensen Damask i århundraden. Kanvasvävningen säkerställer en hög slitstyrka och vi använder uteslutande bomullsgarner av högsta kvalitet, så att lakanet håller sig snyggt tvätt efter tvätt.

Det vita lakanet är en elegant klassiker som fulländar känslan av lyx i sovrummet och kan användas till alla sängkläder i vår kollektion. Inte minst de vita designerna FACET och WINDMILLS.

Standardlakanet fås även till enkelsäng och trekvartssäng. Dessutom fås samma höga kvalitet som dra-på-lakan till resårbotten och som kuvertlakan till bäddmadrass i flera standardstorlekar.

Visa mer
Visa mindre
Se även
DAMAWASH
DAMAWASH SEK 170,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.