• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Standardlakan Storlek 100 x 160 cm
Håll musen över bilden för att zooma
Standardlakan Storlek 100 x 160 cm
Standardlakan Storlek 100 x 160 cm

Standardlakan Storlek 100 x 160 cm

SEK 210,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensen Damask

Exklusivt baby- och juniorlakan till familjens minstingar, i 100 % kanvasvävd egyptisk bomull. Mjuk och bekväm vardagslyx som passar både vaggan och barnsängen och bidrar till en god nattsömn.

Kvalitet och funktionalitet har varit kärnvärden för Georg Jensen Damask i århundraden. Kanvasvävningen säkerställer en hög slitstyrka och vi använder uteslutande bomullsgarner av högsta kvalitet. Lakanet håller sig vackert tvätt efter tvätt – och till nästa i raden.  

Det vita lakanet är en elegant klassiker som fulländar känslan av lyx i barnrummet och kan användas till alla baby- och juniorsängkläder. Inte minst den vita designen FACET.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.