• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Handdukar med namn
Håll musen över bilden för att zooma
Handdukar med namn
Handdukar med namn
Handdukar med namn

Handdukar med namn

SEK 550,00
Ange önskat namn i det vita fältet: :
   I lager
Kvantitet
Design Bent Georg Jensen Damask

Den lyxiga, kraftiga badhandduken av 100 % egyptisk bomullsfrotté av högsta kvalitet skapar en touch av mjuk lyx i badrummet. SQUARE utmärker sig med sin grafiska design och enastående torkförmåga som är helt essentiell för en känsla av välbefinnande och njutning i vardagen. Som en särskild detalj fås designhandduken i en personlig utgåva med namn efter eget val. Från personnamn till namnet på din båt, ditt sommarhus eller verksamhet.

Designen skapades 1970 av vävaren och textilingenjören Bent Georg Jensen som under många år förutom att vara frontfigur för Georg Jensen Damask var en drivande kraft i designutvecklingen. Den enkla designen med den karakteristiska kanten utstrålar en tidlös elegans, som harmonierar väl med den moderna livsstilen.  

Den härliga skiffergrå handduken är av damaskfrotté av mjukaste slag och blir bara bättre ju mer den används. Fås också i en variant utan namn.

Handdukar med namn
Ange namnet i fältet med max 14 tecken inkl. eventuella mellanrum. Namnet vävs med versaler. Beställs flera handdukar med olika namn, åtskiljs dessa med komma.

Nästa leverans kommer att ske mars 2020. Beställning ska göras senast den 31. oktober 2019. Observera att handdukarna vävs i begränsat antal och vi kan därför tvingas stänga för beställning innan detta datum. Beloppet dras från kortet vid beställning.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.