Sov gott i lugn och ro

Sovrummet tillhör hemmets viktigast rum. Här kopplar vi av, hittar lugnet och laddar batterierna. De flesta tycker om känslan av att krypa ner under täcket i en välbäddad säng, bland mjuka sängkläder som omsluter både kropp och själ och där ge sig hän till total avkoppling. Och eftersom vi tillbringar många timmar i sovrummet för att helt enkelt vila är det nödvändigt med kvalitetstextiler.

Med rätt element kan man skapa en avkopplingsoas som osar av egen stil och samtidigt är bra hjälp för att få en bra nattsömn. Titta på videon och få inspiration till, hur du med få element kan ändra uttrycket i sovrummet.

Vi har bäddat med ENGESVIK by hand i mörkblått, Navy Blazer, som ger ett elegant och sofistikerat uttryck. Den djupblå färgen skapar ett lugnt uttryck som gör att man tänker på en klar natthimmel – perfekt för att slappna av i sovrummet. Sängmattan FACET ramar med sitt eleganta, geometriska mönster in och omfamnar både säng och sovrum med en känsla av lyx och elegans. Som pricken över i har vi lagt till kuddarna PEARL och WAFFLE i naturliga dova färgar. Båda kuddarna har sin egen unika struktur som ger sovrummet både värme och personlighet.

Dröm dig bort i mjuk lyx som kombinerar kvalitet med funktionalitet och hjälper till att ge en bra nattsömn.