• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
SOLID duk Winetasting
Håll musen över bilden för att zooma
SOLID duk Winetasting
SOLID duk Winetasting
SOLID duk Winetasting

SOLID duk Winetasting

SEK 910,00


   I lager
Kvantitet
En vacker tvåskaftsvävd bomullsduk i en fantastisk, kraftig kvalitet i en elegant vinröd färg. SOLID är avsedd för det vackert dukade vardagsbordet där vävningen gärna får vara solid – därav namnet. Men duken är också lämplig för att skapa kontraster och personlighet i en finare dukning.    

Den melerade vävtekniken ger ett trevligt spel i duken som med sin vackra vinröda färg för tankarna till vinets sinnliga värld. Designen är både klassisk och elegant tack vare det stilrena randiga mönstret och gör tillsammans med det kompromisslösa hantverket SOLID till en unik vardagsduk. Duken finns också i en tidlös Navy- och en härlig Army Green-nyans. Tygservetter i kontrastfärger understryker den unika designen.

Duken är designad av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värden som har följt Georg Jensen Damask i flera hundra år. Det är en duk som är framtagen för mysiga stunder utomhus, men den passar även inomhus.

Duken kan inte specialbeställas.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.