• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
SOLID duk Navy
Håll musen över bilden för att zooma

SOLID duk Navy

SEK 910,00


   I lager
Kvantitet
Vacker canvasvävd bomullsduk i fantastisk, kraftig kvalitet. SOLID passar på väldukade vardagsbord som kan behöva solid vävning – därav namnet. Men duken passar också utmärkt för att skapa kontrast och personlighet vid en finare dukning.    

Duken designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. Det är en duk som är som gjord för trevliga stunder ute men är också mycket snygg inne.    

Den melerade vävningen ger karaktär åt duken. I färgen, som nästan påminner om denim, blir SOLID samtidigt både ledig och modern och det kompromisslösa hantverket gör det till en särklassig vardagsduk. Tygservetter i kontrastfärg lyfter fram det unika intrycket.

Duken kan inte specialbeställas.

Visa mer
Visa mindre
Se även
Vi rekommenderar
ARNE JACOBSEN damaskduk Anthracite
ARNE JACOBSEN damaskduk Anthracite Förut SEK 1 640,00
SEK 984,00
Info/köp
NANNA DITZEL damastduk White
NANNA DITZEL damastduk White Förut SEK 1 640,00
SEK 984,00
Info/köp
NANNA DITZEL damastduk Mineral Blue
NANNA DITZEL damastduk Mineral Blue Förut SEK 1 640,00
SEK 984,00
Info/köp
Bordsfilt
Bordsfilt SEK 440,00
Info/köp
STILL LIFE damastduk Cinnamon Dust
STILL LIFE damastduk Cinnamon Dust Förut SEK 1 640,00
SEK 820,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os