• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
SOLID duk Army Green
Håll musen över bilden för att zooma
SOLID duk Army Green
SOLID duk Army Green

SOLID duk Army Green

SEK 910,00


   I lager
Kvantitet
En vacker kanvasvävd bomullsduk i en fantastisk, kraftig kvalitet och fin grön nyans. SOLID är avsedd för vardagens väldukade bord, där vävningen gärna får vara solid – därav namnet. Men duken passar även till att skapa kontrast och personlighet vid en finare dukning.    

Den melerade vävningen ger ett vackert spel i duken. Dukens vackra armygröna färgton skapar på samma gång ett klassiskt och modernt uttryck, som tillsammans med den kompromisslösa designen gör SOLID till en vardagsduk i särklass. Betona den unika designen med tygservetter i kontrastfärg.

Duken designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Det är en duk som är skapad för trevliga stunder utomhus, men är lika vacker inomhus.

Duken kan inte specialtillverkas.
Visa mer
Visa mindre
Se även
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.