• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
Snowflakes damastduk White
Håll musen över bilden för att zooma
Snowflakes damastduk White
Snowflakes damastduk White
Snowflakes damastduk White
Snowflakes damastduk White

Snowflakes damastduk White

SEK 1 570,00


   I lager
Kvantitet
Design Jette Nevers

En raffinerad damastduk som bjuder vintern till bords i form av de finaste stiliserade snöflingorna. Tolkningen av snöflingornas geometri är dock så stram att duken även kan användas under andra årstider, där den vita duken lyfter dukningen och stämningen.

SNOWFLAKES-duken är designad av textilkonstnären Jette Neves, som står bakom flera geometriska textilmönster för Georg Jensen Damask. Med inspiration från snöflingans renhet och tysta tillvaro i världen har hon skapat en design vars enkelhet och strama uttryck skapar lugn och ro på bordet.

Kvar finns damastduken som en studie i vitt. Som en tom målarduk som inte ställer krav på en särskild inredningsstil utan fulländas genom dukningen med accessoarer efter humör, årstid och måltid. Matchande tygservetter fulländar dukningen.
Visa mer
Visa mindre
Se även
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.