Skapa wellness i badrummetMan behöver inte lämna hemmet för att få den lindrande känslan av wellness. Med mjuka textiler i hög kvalitet kan man förvandla badrummet till ett inbjudande hemmaspa som är bräddfullt av välbefinnande.

Det finns nästan inget skönare än att svepa in sig i en mjuk handduk och skämma bort sig ordentligt efter ett varmt bad. Men de mjuka handdukarna skapar inte enbart känslan av lyx för kropp och själ, de är också ett stämningsfullt inslag i badrummet.

I videon visar vi hur du med olika handdukar snabbt kan återskapa den lugnande wellnesskänslan där hemma. Vi har använt mjuka DAMASK TERRY handdukar i 100 % egyptisk bomull i en vacker grå ton som står i kontrast till inredningen utan att dominera. Detta mjuka grå skapar en fridfull atmosfär – perfekt till inredningen av din helt agna avkopplande spaoas.

Mix och matcha gärna färgerna på badhanddukar, badlakan, badmattor och gästhanddukar så att du får ett genomarbetat helhetsintryck i rummet. Och glöm inte tvättlapparna som både gör sig väl som elegant inslag i vardagen utan också när de rullas i hop och placeras i en liten korg på hotellmanér – lite extra lyx för gästerna.

Vi tillbringar mer och mer tid i badrummet och därför måste det vara trevligt och inbjudande. Genomför spaupplevelsen med levande ljus, gärna med doft som får sprida sig in i alla rummets hörn, och med blommor och växter för lite naturupplevelse.
I videon har vi använt:
Handdukar , storlek 50 x 100 cm, färgen Slate
Gästhanddukar, storlek 40 x 70 cm, färgen Slate
Tvättlapp, storlek 32 x 32 cm, färgen Slate