• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk

Se fraktpriser

Vi skickar från Danmark alla vardagar.

Leverans!

Gratis frakt till Sverige vid köp över 600 SEK. Inga ytterligare avgifter tillkommer vid köp på nätet.

Paketet skickas med UPS i Sverige, GLS i Danmark, BRING i Norge. UPS i resten av världen.

Presentinslagning

Gåvor slås självklart in utan kostnad, kom bara ihåg att sätta en bock i rutan Presentinslagning. Gåvorna läggs i en ask eller påse från Georg Jensen Damask.  
Vi erbjuder dock inte presentinslagning vid köp av reavaror.

Bytesrätt

Kollektionsvaror kan bytas inom 2 månader, och pengarna återbetalas inom 14 dagar genom att bifoga giltigt kvitto eller faktura. Bytesrätten gäller från den dag som du som köpare mottar varorna.
Köpesumman samt ev. fraktkostnader för köpet återbetalas. Returfrakten till Georg Jensen Damask återbetalas endast om du har använt Georg Jensen Damasks returlapp, se nedan.

Reavaror

Reavaror bytes inom 14 dagar, och pengarna återbetalas mot uppvisande av giltigt kvitto eller faktura. Bytesrätten gäller från den dag som du som köpare mottar varorna.
Köpesumman samt ev. fraktkostnader för köpet återbetalas. Returfrakten till Georg Jensen Damask återbetalas endast om du har använt Georg Jensen Damasks returlapp, se nedan.
Reavaror slås som regel inte in till present.

Returlapp

Om du har ångrat köpet av en vara, kan du skicka den till Georg Jensen Damask, Dieselvej 1, 6000 Kolding, Danmark. Senast 14 dagar efter att du som köpare mottagit produkterna. Georg Jensen Damask står för utgiften för varureturer om vi har kontaktats för en returlapp. Returlapp skickas till dig per e-post eller post. Returlapp ska användas i samband med returförsändelse. Varor kan inte skickas mot postförskott eller utan utdelning.

Leverans utom EU

Vid ordrar som betalas och levereras utanför EU dras den danska momsen bort, men var uppmärksam på att du kan avkrävas lokal tull och moms i leveranslandet. Därför rekommenderar vi att man undersöker lokala regler innan beställning.
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.