• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk

POPULÄRA GÅVOR TILL DINA KUNDER OCH MEDARBETARE

Med Georg Jensen Damask i din gåvokollektion erbjuder du designtextiler av allra högsta kvalitet. Vi har designat en speciell kollektion som företagsgåvor där alla produkter är klassiker som passar in i de flesta nordiska hem.

Vi anser att kvalitet och omtanke är en del av fulländad design och att de bästa gåvorna är sådana som ger glädje under många år. Vi levererar gåvorna i vit exklusiv presentförpackning så att glädjen av att få, och att ge, blir ännu större.

Tillsammans med vår B2B-chef kan ni ta fram de produkter som passar bäst för just era kunder.

Om du vill ha hjälp eller påbörja en dialog ska du kontakta:

B2B-chef
Tina Wercker Hansen
Direkttel: +45 76 33 36 40
E-post: twh@damask.dk

På vår mediasajt kan du, utan att logga in, hämta bilder av samtliga produkter i kollektionen.


GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.