• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 stycke PLAIN Grey linneservetter
Håll musen över bilden för att zooma
2 stycke PLAIN Grey linneservetter
2 stycke PLAIN Grey linneservetter

2 stycke PLAIN Grey linneservetter

SEK 310,00
   I lager
Kvantitet
Den mjuka grå linneservetten är en vacker variant på den klassiska servetten i linne. Satinvävningen med tunn linnetråd i högsta kvalitet och karakteristisk kant ger linneservetten en lätt, nordisk och elegant framtoning.

Med sin rena design är den grå linneservetten med broderad logotyp ett vackert tillskott till dukningen. Den passar mycket bra för klassisk dukning men kan också skapa värde och vara en estetisk upplevelse i mer informella sammanhang, exempelvis när det inte ligger duk på bordet. Lika snygg till stora middagar som enkel frukost eller på bordet i trädgården.

Färgmässigt passar linneservetten till PLAIN-duken i grått.Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.