• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
PLAIN damastduk  Deep Blue
Håll musen över bilden för att zooma
PLAIN damastduk  Deep Blue
PLAIN damastduk  Deep Blue
PLAIN damastduk  Deep Blue
PLAIN damastduk  Deep Blue

PLAIN damastduk Deep Blue

SEK 2 190,00


   I lager
Kvantitet
En klassisk satinvävd linneduk i yppersta kvalitet och vacker, djupblå färg. Materialet och den karakteristiska breda kanten gör duken rustik och raffinerad på samma gång och PLAIN fulländar dukningen både ute och inne.

Den vackra mörkblå färgen ger duken ett färgmättat uttryck som är lika praktiskt som det är stilfullt. Som material är linne mjukt och tungt men mest av allt har det en lyxig känsla. En av fördelarna med PLAIN är att duken alltid ser elegant ut, även om den inte är nystruken. Det gör det enkelt att variera och experimentera till exempel genom att duka med PLAIN linneservetter, med broderad logotyp, knutna i en lös knut eller prydda med grönt för en sinnlig och informell stämning. Linneservetterna finns i samma blå färg för ett enhetligt uttryck och andra vackra färgtoner för variation.  

Linneduken designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask genom århundraden. Tidigare vävde vi allt i linne och duken är en hyllning till svunna tiders starka traditioner både genom val av material och den vackra broderade logotypen.

Linneduken kan inte beställas på mål


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.