• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
PIEMONTE // BAROLO damastduk
Håll musen över bilden för att zooma
PIEMONTE // BAROLO damastduk
PIEMONTE // BAROLO damastduk

PIEMONTE // BAROLO damastduk

SEK 1 810,00
   I lager
Kvantitet
En damastduk är en perfekt gåva till varje vinälskare. Med de detaljerade kartorna kan du gå på upptäcktsfärd i några av världens mest berömda vinregioner. Du kan använda de dekorativa kartorna för att lära dig mer om dina favoritviner och favoritregioner – vilket ger mängder av samtalsämnen för vinkännare, under vinprovningar och middagar. Du hittar enkelt just det slott eller den mark som vinet kommer ifrån och därmed får du också veta mer om regionen och uppbyggnaden.

Den här duken är perfekt för vinälskaren vars favoritviner är de kungliga vinerna från Barolo, Piemonte i Italien. Om namn som Ornato, Bricco Rocce och Cerequio får hjärtat att slå lite snabbare är detta duken för dig. Kartan är noggrant ritad av den erkände kartritaren Alessandro Masnaghetti, och visar alla de områden som är DOCG-klassade som Barolo-land. Färgerna på kartan visar vilka områden som klassificeras som enskilda områden och var deras gränser går. Du ser även vilka städer de tillhör, vilket också beskrivs i teckenförklaringen på duken.

Kartan är designad och tryckt för att passa på mitten av bordet så att hela kartan är synlig. Vindukarna har utvecklats i samarbete med Marie von Ahm, som är vinexpert och rådgivare åt ett stort antal utländska vinmärken. Duken är av jacquardväv i egyptisk bomull och därefter digitaltryckt samt ytbehandlad så den avvisar smuts och vätskor.Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.