• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
PEARL kudde Grey
Håll musen över bilden för att zooma
PEARL kudde Grey
PEARL kudde Grey
PEARL kudde Grey
PEARL kudde Grey

PEARL kudde Grey

SEK 710,00
   I lager
Kvantitet
Design Georg Jensen Damask

En läcker stickad kudde av finaste, mjukaste kvalitet som skapar en avslappnad stämning och ett varmt uttryck i rummet. Kudden har en lugn yta med en lätt antydan av mosstickning.

Kudden designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. PEARL-designen är en del av en serie kuddar och plädar som kompletterar varandra och inredningen vackert. Alla stickade men alla med sin egen struktur.

I den eleganta grå färgen harmonierar den stickade kudden vackert med en modern nordisk inredning, där tradition mäter förnyelse.

PEARL är stickad i 50 % ull och 50 % bomull. Kudden mäter 40 x 60 cm och försluts med blixtlås.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.