_Alt text

Rena och fräscha sängkläder

Genom att tvätta och ta hand om dina sängkläder på rätt sätt förlänger du deras livslängd och håller textilierna i så bra skick som möjligt. Du ser samtidigt till att din säng är ren
och fräsch.
_Alt_text

Här är våra bästa tips:

REGELBUNDEN TVÄTT
Våra sängkläder är vävda av långfibrig bomull, vilket gör dem väldigt slitstarka och de tål dessutom att tvättas om och om igen. För att bli av med dammkvalster måste du tvätta dina bomullssängkläder och lakan i 60 grader. Sängkläderna tål torktumling men vi rekommenderar att du låter dem hängtorka eftersom det ger ett jämnare resultat och är bättre för miljön. Låt sängkläderna torka i skuggan eftersom direkt solljus kan matta av färgen på dem.

ETT BRA TVÄTTMEDEL
Vi har specialutvecklat ett tvättmedel helt utan parfym, färgämnen och optiska vitmedel. Damavask bevarar färgerna på dina sängkläder och lakan och hjälper också till att fräscha upp textilier vars färger har börjat blekna.

 

 

 

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text

TVÄTTA SÄNGKLÄDERNA UT OCH IN
Att vända sängkläderna ut och in innan du tvättar dem skonar textilierna och förhindrar onödigt slitage på sömmarna.

FRISK LUFT
För att hålla din säng ren och fräsch är det en bra idé att skaka dina sängkläder utomhus så ofta som möjligt. Borsta också av din säng med handen varje dag och om du bäddar med överkast, låt sängen ”ånga av” innan du lägger på det.

 

 

 

 

 

INSPIRATION

Shop the look