_Alt text

Bredare eller längre?
Vi hjälper gärna till med specialmått

På Georg Jensen Damask har vi en egen syateljé där vi syr upp textilier i specialmått. Om du behöver en längre duk eller ett bredare påslakan tar vi gärna fram nål och tråd.
Alla bord är inte likadana och alla sängar har inte samma standardstorlek. Om de mått du behöver inte finns i vår kollektion syr vi gärna på beställning. Sängkläder, dukar, bordstabletter och kuddar tillverkas efter mått och alla specialbeställningar sys i vår egen syateljé i Kolding.
För alla specialbeställningar betalar du som kund för tyget och ett fast pris för sömmerskans tid.
_Alt_text

Typiska specialuppdrag i syateljén:

SPECIALLÄNGD PÅ DUKAR
Om det inte finns någon duk i vår standardkollektion som passar längden på ditt bord har vi nästan alla mönster på rulle så att vi kan sy duken i exakt den längd du vill ha.

ÖKA BREDDEN PÅ DUKEN
Om du behöver en duk som är bredare än 165 cm kan vi öka dukens bredd. Vi mönsterpassar då två längder av damasttyg och syr diskret ihop dem i mitten. Du betalar för metervaran och ett fast pris för sömmerskans tid. Observera att vi alltid har minst ett mönster i kollektionen med en bredd på ända upp till 210 cm. Observera att det finns mönster i kollektionen där det inte är möjligt att öka bredden. Kontakta oss gärna för mer information.

OVALA DUKAR
Vi kan också sy dukar som passar vissa typer av ovala bord. För bredder på över 165 cm har vi också möjlighet att öka dukens bredd. Vi mönsterpassar då två längder av damasttyg och syr diskret ihop dem i mitten.

RUNDA DUKAR
Vi kan också sy dukar som passar vissa typer av runda bord. Den maximala bredden i vår standardkollektion är 165 cm men vi kan öka bredden genom att diskret sy ihop två längder damasttextil på mitten.

_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text
_Alt_text

SPECIALLÄNGD/-BREDD PÅ SÄNGKLÄDER
Om du önskar örngott eller ett påslakan med specialmått kan vi också hjälpa dig att sy upp sängkläder som passar.

BORDSTABLETTER OCH SERVETTER
Om du vill ha bordsservetter eller servetter i något av våra mönster som inte finns i standardkollektionen syr vi gärna upp dem åt dig. Minsta beställning är fyra stycken.

SOFFKUDDAR
Vi kan också sy kuddfodral till dina soffkuddar med textilier från både vår duk- och sänglinnekollektion. På våra kuddfodral syr vi på en Georg Jensen Damask-logotyp.

SÄNGKLÄDER FÖR BARN
Vi syr upp alla våra vuxensängkläder i baby- eller juniorstorlek utan att det tillkommer någon extra kostnad.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om vilka möjligheter vi har att sy upp textilier i specialmått.
INSPIRATION

Shop the look