• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
PÅSKLÖPARE Lemon Curd
Håll musen över bilden för att zooma
PÅSKLÖPARE Lemon Curd
PÅSKLÖPARE Lemon Curd
PÅSKLÖPARE Lemon Curd
PÅSKLÖPARE Lemon Curd

PÅSKLÖPARE Lemon Curd

Förut SEK 640,00
SEK 512,00
Spara SEK 128,00


   I lager
Kvantitet
20%
Design Bodil Bødtker-Næss

Arbetet med det vackra påskmotivet startades 1978 och designen är fortfarande ett klassiskt vårtecken med sina stiliserade kycklingar och ägg, vilka hör högtiden till. Löparen kan användas direkt på påskbordet eller över en vit damastduk för ett högtidligare uttryck. Den har återlanserats i en mild gul nyans som inte enbart speglar nutiden utan räcker långt in i framtiden.

Motivet designades av Bodil Bødtker-Næss, som fanns i den inre kretsen av textilkonstnärer runt Georg Jensen Damask på 1970-talet, och som står bakom det klassiska motivet med julhjärtan och som är en signaturdesign i damastkollektionen. Det snygga påskmotivet har, tack vare sin grafiska enkelhet, samma tidlösa elegans.

Med sin raffinerade gula färg skapar bordslöparen inte bara den perfekta bakgrunden för påsklunchens pynt och traditioner och samlar generationer runt bordet. Den blir en tradition i sig själv också, och det är en glädje att plocka fram den under påsken år efter år. Matchande tygservetter fulländar dukningen.

Påskdesignen finns även som duk, bordstabletter och kökshanddukar.Om bordslöpare
  • Vävda av 100 % egyptisk, dubbeltvinnad kammad bomull

  • Tvätta i 60°C. Vita bordslöpare tål tvätt i 95°C

Goda råd
  • Vi rekommenderar att du viker upp produkten helt innan tvätt och inte överfyller tvättmaskinen. Produkten är lätt att sträcka efter tvätt.

  • Vi rekommenderar att bordslöpare får hänga och lufttorka eftersom det ger slätare resultat.

  • Kom ihåg att följa tvättanvisningarna eftersom tvätt i 60 °C får bomull att "öppna" sig och bli helt ren. Många tror att de skonar bordslöpare genom att tvätta i 40°C men produkterna är gjorda för att klara högre temperatur.


Visa mer
Visa mindre
Se även
PÅSKDUKEN Lemon Curd
PÅSKDUKEN Lemon Curd Förut SEK 1 720,00
SEK 1 376,00
Info/köp
Vi rekommenderar
KIMONO Slate
KIMONO Slate Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
KIMONO White
KIMONO White Förut SEK 1 090,00
SEK 817,50
Info/köp
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue
ARNE JACOBSEN damastduk Dusty Blue Förut SEK 1 100,00
SEK 880,00
Info/köp
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os