PÅSK 2023

Påsken markerar vårens ankomst och är en speciell högtid som förknippas med många trevliga traditioner. Det är ett perfekt tillfälle att göra något extra av dukningen när familj och vänner samlas kring en brunch, en påsklunch eller en festmiddag.

Duka med traditionella ljusa påskfärger och skapa ett personligt och stämningsfullt påskbord som bjuder in till timmar av trevligt umgänge med dina nära och kära.
Få inspiration till påsken dukning när familj och vänner samlas kring bordet.

Under påsken är traditionerna i centrum och det är en fröjd att göra något utanför ramarna för påsklunchen eller en mysig påskmorgon.

Georg Jensen Damask står bakom flera klassiska designer som är fyllda av påskstämning och som i det hela taget kommer att klä din vårbostad med solsken och blomstring. Bodil Bødtker-Næss påskduk med de stiliserade kycklingarna och äggen är en tradition i sig själv i många hem, och mönstret är precis lika relevant idag så då hon designade det 1979. En annan tidlös möjlighet är Daisy, som kommer att skapa en vacker bakgrund för påskpyntet - och kommer att vara lika vackert i trädgården senare under året.

Beroende på om du tycker om det formella uttrycket eller en mer informell dukning finns det flera möjligheter att välja mellan. Både duk, bordsläpare, bordstabletter och tygservetter lyser upp och hälsar våren välkommen.