• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
OLDER sängekläder White
Håll musen över bilden för att zooma
OLDER sängekläder White
OLDER sängekläder White
OLDER sängekläder White

OLDER sängekläder White

SEK 1 560,00   I lager
Kvantitet
Design OLDER Paris

Tidlöst, vitt bäddset som klär täcke och kudde i en uniform med inspiration från den klassiska randiga skjortan och modevärlden. Trogen mot skjortan som förebild hålls täcke och kudde på plats i påslakanet och örngottet med knappar, som är klädda med vit bomullstråd.

I vitt är bäddsetet vävt i monokrom vit på vita ränder, som med sina olikartade vävningar inskriver sig i en klassisk tradition. Det vita bäddsetet utstrålar en särskild ro och mildhet med sina fina klädda knappar som en särskild detalj.

Bakom OLDER designen står designduon Morten Thuesen (Danmark) och Letizia Caramia (Italien), som har ett förflutet i den internationella modevärlden och sedan 2013 designat uniformer till ledande restauranger, hoteller och gourmetuniversum över hela världen från basen i Paris. OLDER PARIS’ klassiska uniformsdesign och tankar om kvalitet, funktionalitet och ett designuttryck med lång livslängd har på ett subtilt sätt överförts till det exklusiva bäddsetet, som sätter en helt ny standard inom textilier för sovrummet.

OLDER bäddset finns i flera färgkombinationer. Ett lakan från Georg Jensen Damask i solid kanvasväv fulländar uttrycket.

Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.