Nyheter

Inspireras av exklusiva nyheter inom hemtextil och heminteriör från Georg Jensen Damask.

Varje kollektion och varje nytt tillägg är trogna vårt århundraden långa och stolta historia av sublimt hantverk och unik design. Nyheterna är klassisk men ändå noga avstämt mot tidens trender och färger, så det finns alltid något nytt och intressant att inhämta.
Handduk Mineral Green
Str. 50 x 100
I lager
Nyheter, som tillför kvalitet och lyx till några av de mest personliga rum i hemmet – vardagsrummet, köket, sovrummet och badrummet – och som håller sig vackra och levande i många år.

Varje kollektion och varje nytt tillägg är trogna vårt århundraden långa och stolta historia av sublimt hantverk och unik design. Nyheterna är klassisk men ändå noga avstämt mot tidens trender och färger, så det finns alltid något nytt och intressant att inhämta. Nya mönster, nya material och nya sammansättningar som möter behovet av förnyelse i hemmet samtidigt som de utstrålar den speciella kvaliteten och estetiken hos Georg Jensen Damask.

Du hittar såväl nyheter för välbefinnande och njutning i vardagen som nyheter för högtider och andra stora dagar i livet, vilka kräver något speciellt.