• 60 dagars bytesrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
NORS-kökspaket
Håll musen över bilden för att zooma
NORS-kökspaket
NORS-kökspaket
NORS-kökspaket
NORS-kökspaket
NORS-kökspaket

NORS-kökspaket

SEK 220,00


   I lager
Kvantitet
Design: Susanne Nors

Försköna köket med tidlös design och genomtestad funktionalitet. Du kan se fram emot ren vardagslyx i yppersta bomullskvalitet. NORS diskhandduken är strukturvävd med djup i designen, medan NORS disktrasan är stickad i ett mjukt våffelmönster, och båda har en ganska enastående torkförmåga. NORS är designad med utgångspunkt i historiska tekniker för att tillgodose dagens behov – och vid användning sprider de både skönhet och glädje.

Vårpaketet innehåller:
1 st. NORS diskhandduk och 2 st. NORS disktrasor
Välj mellan färgerna Dusty Blue, Dusty Green eller Dusty Lavender

Få kökspaketet för:
Normalpris SEK 340
Kampanjpris SEK 220

Kampanjen pågår t.o.m. den 31 Maj 2018 så långt lagret räcker.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os