• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 st. NORS disktrasor Black
Håll musen över bilden för att zooma
2 st. NORS disktrasor Black
2 st. NORS disktrasor Black
2 st. NORS disktrasor Black

2 st. NORS disktrasor Black

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
Design: Susanne Nors

Mjuk och härlig disktrasa i den finaste bomullskvaliteten och en tidlös svart färg. För att ge en unik torkförmåga är disktrasan stickad i ett speciellt våffelmönster som skapar små fickor för vattnet. En annan viktig detalj är att disktrasan är lätt att vrida ur och inte lämnar ränder på den avtorkade ytan.

En disktrasa i svart är lika praktisk som fin. Färgen är diskret med en tidlös estetik som väcker glädje oberoende av rådande kökstrender och är vacker tillsammans med allt från ek till marmor. Spetskanten understryker att disktrasan NORS är ren vardagslyx som sprider både skönhet och glädje när den används.

Bakom designen står Susanne Nors som är vävare i klassisk mening. Disktrasan är utvecklad i nära samarbete med Georg Jensen Damask i ett gemensamt utforskande av textilt hantverk. Susanne Nors har fördjupat sig i den enkla tråden med fokus på bindningar och kvaliteter för att skapa en tidlös, funktionell design inspirerad av historiska tekniker. Från den utsökta NORS-diskhandduken i ren bomull till NORS-disktrasan där mönstret upplöser känslan av rät- och avigsida genom att vara lika vacker från båda sidor.

Se även NORS-diskhandduken som i likhet med disktrasan kombinerar estetik, funktionalitet och originalitet.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.