• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
2 st. NORS disktrasa Navy
Håll musen över bilden för att zooma
2 st. NORS disktrasa Navy
2 st. NORS disktrasa Navy

2 st. NORS disktrasa Navy

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
Design: Susanne Nors

Mjuk och härlig disktrasa av yppersta bomullskvalitet i en klassisk mörkblå färg. För att uppnå en enastående torkförmåga har disktrasan blivit stickad i ett speciellt våffelmönster som skapar små fickor till vattnet. En annan viktig egenskap är att disktrasan är lätt att vrida ur och lämnar inga ränder på den avtorkade ytan.

Färgen Navy är både praktisk och elegant med inspiration från ett klassiskt maritimt universum, vilket alltid väcker glädje oavsett kökstrend. Den fina spetskanten i samma marinblå färg betonar att disktrasan NORS är ren vardagslyx som vid användning sprider både skönhet och glädje.

Bakom designen står Susanne Nors, som är en vävare i traditionell mening. Disktrasan har utvecklats i nära samarbete med Georg Jensen Damask i en gemensam utforskning av textilhantverket. Susanne Nors har fördjupat sig i den enskilda tråden med fokus på bindningar och kvaliteter för att skapa tidlös, funktionell design inspirerad av historiska tekniker. Från den utsökta NORS diskhandduken i ren bomull till NORS disktrasan där mönstret upplöser känslan av räta och aviga genom att vara lika snygg på båda sidorna.

Se även NORS diskhandduk som kombinerar estetik, funktionalitet och originalitet precis som disktrasan.

Str. 27 x 27 cm.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.