• 60 dagars bytesrätt
 • Fri retur
 • Skickar dagligen
 • 257 års stolta traditioner
 • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
NORS disktrasa Dusty Blue
Håll musen över bilden för att zooma
NORS disktrasa Dusty Blue
NORS disktrasa Dusty Blue
NORS disktrasa Dusty Blue
NORS disktrasa Dusty Blue

NORS disktrasa Dusty Blue

SEK 160,00
   I lager
Kvantitet
Design: Susanne Nors

En vacker, strukturvävd disktrasa av yppersta bomullskvalitet och i en härlig dämpad blå färg. För att uppnå en enastående torkförmåga har disktrasan blivit stickad i ett speciellt våffelmönster som skapar små fickor till vattnet. En annan viktig egenskap är att disktrasan är lätt att vrida ur och lämnar inga ränder på den avtorkade ytan.

Färgen Dusty Blue är både praktisk och stilren och är hämtad från det maritima universumet, vilket ger disktrasan ett mjukt nordiskt uttryck. Den fina spetskanten i samma dämpade blå färg betonar att NORS disktrasan är ren vardagslyx som vid användning sprider både skönhet och glädje.

Bakom designen står Susanne Nors, som är en vävare i traditionell mening. Disktrasan har utvecklats i nära samarbete med Georg Jensen Damask i en gemensam utforskning av textilhantverket. Susanne Nors har fördjupat sig i den enskilda tråden med fokus på bindningar och kvaliteter för att skapa tidlös, funktionell design inspirerad av historiska tekniker. Från den utsökta NORS diskhandduken i ren bomull till NORS disktrasan där mönstret upplöser känslan av räta och aviga genom att vara lika snygg på båda sidorna.

Se även NORS diskhandduk som kombinerar estetik, funktionalitet och originalitet precis som disktrasan.

Str. 27 x 27 cm.Om disktrasa
 • Vävda av 100 % bomull

 • Tvätta i 60°C

Goda råd
 • Vi rekommenderar att du viker upp produkten helt innan tvätt och inte överfyller tvättmaskinen.

 • Produkten är lätt att sträcka efter tvätt.

 • Produkterna tål att torktumlas men vi rekommenderar att de får hänga och lufttorka eftersom det ger slätare resultat och är mer miljövänligt. • Visa mer
  Visa mindre
  Vi rekommenderar
  GEORG JENSEN DAMASK

  Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

  Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

  KUNDESERVICE

  Har du spørgsmål, kan du kontakte os