• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
ME Badhandduken
Håll musen över bilden för att zooma
ME Badhandduken
ME Badhandduken
ME Badhandduken

ME Badhandduken

SEK 490,00
   I lager
Kvantitet
Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med vårt mjuka SQUARE-badlakan med ordet ”ME” invävt. Passar till den som vill ha ett personligt badlakan med optimala torkegenskaper och som samtidigt pryder badrummet. SQUARE passar perfekt med badhandduken med "YOU" invävt. De två handdukarna passar särskilt bra ihop – ge dem som en gåva till brudparet eller någon du tycker om som ett tecken på din uppskattning.

Handduken SQUARE designades av Bent Georg Jensen 1970 och kallades då RUTA. Handduken finns i en skiffergrå färgkombination och är 75 x 150 cm. SQUARE väger 610 g/m2 och är vävd i egyptisk bomull.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.