Välj språk
LINEN-kökspaket
Håll musen över bilden för att zooma
LINEN-kökspaket
LINEN-kökspaket
LINEN-kökspaket
LINEN-kökspaket
LINEN-kökspaket
LINEN-kökspaket
LINEN-kökspaket
LINEN-kökspaket

LINEN-kökspaket

SEK 195,00


   I lager
Kvantitet
Skäm bort dig själv med vardagslyx i 100 % lin som både kombinerar estetik och bra kvalitet. Vi har plockat ihop ett kökspaket med en LINEN-diskhandduk och en LINEN-disktrasa i den populära, våffelvävda design som inte bara är en prydnad för köket utan även har en lång livslängd. Båda produkterna är extra väl lämpade för användning i köket eftersom lin har naturligt antiseptiska egenskaper samtidigt som det absorberar och avger fukt snabbare än andra material.

Kökspaketet fungerar även bra som present. Använd det till exempel som present till värden eller värdinnan nästa gång du är bortbjuden på middag eller för att skämma bort någon du har kär.

Paketet finns i tre olika färger – Blue Shadow, Dark Grey och Light Grey. Oavsett vilken färg du väljer är du garanterad ett kvalitetssäkrat hantverk med en diskret elegant look.

Få kökspaketet för:
Normalpris SEK 260
Kampanjpris SEK 195

Kampanjen pågår t.o.m. den 31 december 2018 så långt lagret räcker.
Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os