• 100 dagars returrätt
  • Fri retur
  • Skickar dagligen
  • 257 års stolta traditioner
  • Fri frakt vid kôp ôver 600 SEK
Välj språk
LINEN kimono Blue/Sand
Håll musen över bilden för att zooma
LINEN kimono Blue/Sand
LINEN kimono Blue/Sand
LINEN kimono Blue/Sand

LINEN kimono Blue/Sand

SEK 2 060,00


   I lager
Kvantitet
Lyxig satinvävd kimono av lin i yppersta kvalitet, som ger en särskild känsla av välbefinnande och lyx i vardagen. Med sitt klassiska snitt och sin härliga tunga linkvalitet passar kimonon både män och kvinnor.

Linkimonon designades av vårt eget designteam med fokus på funktionalitet, kvalitet och skönhet. Egenskaper och värderingar som har följt Georg Jensen Damask i århundraden. Tidigare vävde vi allt i linne och kimonon är en hyllning till svunna tiders starka traditioner både genom val av material och fina detaljer som snedställd kant i slaget samt den broderade logotypen på bröstet.

I Blue/Sand skapar färgsammansättningen ett elegant och raffinerat uttryck, som väcker minnen om sommardagar vid havet. Den melerade vävningen ger ett vackert och levande färgspel och LINEN-kimonon är en modern klassiker, som bara blir mjukare med tiden.


Visa mer
Visa mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask är en kulturbärare av både dansk designtradition och hantverkshistoria. Vår historia bygger på stolta vävtraditioner sedan 1756 men det har funnits vävare i familjen bakom Georg Jensen Damask ända sedan 1500-talet. Både då och nu baseras textilierna på klassisk design, med fokus på funktionalitet och kvalitet.  

Genom åren har vi samarbetat med några av de mest erkända vävarna, designerna och arkitekterna som Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard och Nanna Ditzel. Dessutom har vi utfört åtskilliga projekt med kungahuset och kan med stolthet kalla oss för Kunglig Hovleverantör.